logo
companie
prima pagina servicii despre cariere contact
galben
header-left
   
 


Stratificate [+]

Cartoane [+]

Scule [+]

Mobilier [+]

Alte produse [+]

PROTECȚIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. [+]


Prima pagina > Servicii
Debitare și formatizare

Necesitățile dumneavoastră fiind diferite de la caz la caz, vă oferim serviciile noastre de debitare și formatizare, prin intermediul cărora materiale precum plăcile de PFL, placaj, MDF, OSB sau PAL sunt aduse la parametrii care vă sunt necesari.
 
 
Transport
Dumneavoastră aveti nevoie de produsele pe care vi le oferim, cât mai rapid, în stare perfectă, la o locație dictată de necesitățile activității pe care o întreprindeți. Serviciul de transport marfă vă satisface aceste cerințe:echipa noastră de profesioniști, echipată cu mijloace tehnice moderne oferă certitudinea că produsele achiziționate de dumneavoastră vor fi la locul potrivit în momentul potrivit.
 
 
 
Consultanță pentru amenajări interioare
Cu siguranță că aveți numeroase idei și cerințe atunci când vine vorba de a amenaja spațiul în care veți petrece o mare parte a timpului dumneavoastră. Poate că vă lipsește liantul care să unească toate aceste idei. Poate că agitația zilnică nu vă oferă răgazul necesar pentru a le sistematiza și pune în aplicare. Pentru toate aceste probleme, vă punem la dispoziție experiența amplă a specialiștilor noștri în domeniul amenajărilor interioare. Satisfacția dumneavoastră este principala noastră preocupare, drept urmare, cu sprijinul experților din cadrul organizației noastre veți putea să vă puneți amprenta asupra oricărui spațiu.