logo
companie
prima pagina servicii despre cariere contact
galben
header-left
   
 


Stratificate [+]

Cartoane [+]

Scule [+]

Mobilier [+]

Alte produse [+]

PROTECȚIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. [+]


Prima pagina > Politica de confidentialitate

Conținutul tuturor paginilor acestui site web este proprietatea S.C. COMPIL PIPERA S.A.  Toate materialele (incluzând fără limitări articole, texte, imagini, banner, logo-uri, design, etc) conținute în acest site sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate fără acordul scris al societății noastre.
 
Sunt interzise copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sau crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu obținute de pe sau prin intermediul site-ului.

Este interzi
modificarea oricărei informații (atât text cât și foto sau video) conținută în paginile site-ului.

Administratorii site-ului și/sau persoanele/departamentele cărora le sunt adresate E-mail-uri sau scrisori, deși își rezervă acest drept, nu au obligația de a păstra o evidență a lor, având deplină libertate în luarea deciziilor privind ștergerea sau durata păstrării acestora.

În cazul înscrierii pentru primirea ofertei și informațiilor este obligatorie completarea tuturor câmpurilor din formularul electonic. Societatea noastră nu își asumă responsabilitatea în cazul neprimirii publicațiilor respective ca urmare a necompletării formularului, a completării greșite, sau a problemelor legate de distribuție (firmă de distribuție, poșta, transport, etc)

Compania noastr
ă nu ofera nici o garanție și nu își asumă răspunderea vis-à-vis de întreruperi, pierderea legăturii sau erori intervenite în cazul accesării site-ului, precum și de prejudiciile cauzate de lipsa de siguranță a liniei și a calculatorului de pe care persoana se conectează la site.

Eventualele nemul
țumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care își rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră de cuviință.

Compania
își rezervă dreptul de a modifica fără o notificare prealabilă termenii și condițiile acestui acord, precum și aspectul și optiunile sau facilitățile oferite de site.

V
ă recomandăm să citiți periodic acest acord pentru a lua la cunoștință modificările survenite. Aceste modificări vă vor fi aduse la cunoștință fie prin E-mail, fie vor fi evidențiate în cadrul acordului prin diverse procedee (subliniere, bolduire, culoare, etc).

Continuarea utiliz
ării site-ului după luarea la cunoștință  a eventualelor  modificări este echivalentă cu acceptarea fără rezerve a modificărilor.

Respectarea
 termenilor și condițiilor de mai sus este obligatorie pentru toți utilizatorii, fără excepție. Orice încălcare a acordului este sancționată în funcție de decizia noastră și poate conduce oricând la anularea contului și la interzicerea accesului pe site.